Mandelost

Kilde: Mor

Denne mandelost er nærmest at sammenligne med et familieklenodie. Sart, lækker, fyldig, fed og svær at undvære på frokostbordet når vi samles.

Ingredienser:
200 g flødeost (ikke light)
En god håndfuld mandler
Et eller flere skvæt Noilly Prat, Martini, hvidvin (eller mælk)
salt
peber

Fremgangsmåde:
Smut mandlerne, tag nogle stykker fra til pynt og hak resten til passende størrelse.
Blødgør flødeosten med en gaffel og rør den lind med væsken. Vend mandlerne i og smag til med salt og peber, hvis du synes det er nødvendigt.
Fyld osten i en skål og pynt med de hele mandler. Stil skålen i køleskabet til den skal spises.

Comments

Ét svar til “Mandelost”

  1. Mikael Avatar
    Mikael

    Man kan med fordel riste mandlerne en smule af på en pande, efter de er smuttet. Bare nok til at de får lidt farve.
    Så kommer der endnu mere knald på mandelsmagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.