Mikael

MikaelJo, det er mig (Mikael) der er synderen bag bloggen og den oprindelige hjemmeside 1-0269.dk. Jeg er taxavognmand i københavn. Her har jeg en enkelt vogn, iøvrigt en Toyota Prius – og det er derfra  det kryptiske navn på den oprindelige hjemmeside stammer – min tilladelse til hyrevogn har nemlig nummer, ja prøv lige at gætte, 1-0269.

Jeg har en stor interesse for kogekunst med hjemmefra, hvor min mor stod bag gryderne og ikke blot skabte den ene vidunderlige oplevelse efter den anden, men også lod os børn stikke næsen i gryderne og være med ved grydeskeer, skærebræt o.s.v.

Samtidig er jeg super nysgerrig efter smag, ser jeg noget jeg ikke har prøvet før må jeg bare prøve at lave det. Sidst var det en persille-is som måtte stå for. Den skal nok komme i en bearbejdet udgave her på bloggen, men indtil da kan i glæde jer over den oprindelige hos griseriet.

Håber i får en lige så god fornøjelse her på bloggen, som jeg har haft på mange andre madblogs. Jeg samler stadig links sammen til vores blogroll og der er jeg måske for kræsen.  Men ellers er det jo bare at gå til  madblogs.dk  Der vælter man sig jo i indlæg fra alle sider.