Hvem er Fodertruget

Fodertruget er en blog der forsøger at samle opskrifter, anbefalinger af produkter og evt. anmeldelser af restaurantbesøg fra familien Reffs og venner. Den er i første omgang lavet for os selv, men alle der skulle have lyst, er selvfølgelig velkomne til at lade sig inspirere og savle med.

Vores gren af familien har en helt klart arveligt belastning. Vi kan rent ud sagt, være noget af en belastning at være sammen med, for der går ikke to minutter, før vi begynder at snakke mad,mad,mad, når vi ses.
Måske skyldes miseren vores mor og hendes eminente sans for tilsmagning, der har gjort velsmag til et must når vi laver mad.

Samtidig skal jeg til at famle mig vej igennem  nye territorier under opbygningen, men jeg er sikker på at det ender med at bliver bedre end den gamle side.

Herunder er kan i se en lille præsentation af de fleste der har rettighed til at indsende opskrifter på siden. Det vil sige dem der har lyst til at fortælle om sig selv. Foreløbig er det kun mig selv (Mikael) og min søster der har lagt en profil op – hvilket ikke er så svært at forstå – da det kun er os der har adgang til at skrive på bloggen (aha….) endnu.

Mvh. Mikael