Salat af varmrøget laks

Ingredienser:

500 g varmrøget laks
40 g tyttebær (frosne)
140 g æble (gerne surt)
50 g sukker
40 g eddike
Hel kanel
3 Laurbærblade
Lidt olivenolie
Salt
Peber

Fremgangsmåde:

Laksen pilles for skind og ben og plukkes i små flager.
Kompot: Æblerne vaskes og skæres i fileter. Olien varmes op på panden og æblerne svinges i den varme olie, tyttebær tilsættes og lad dem lige tø op. Tilsæt sukker, eddike og krydderierne, lad det simre i 10 min. og smag til med salt og peber. Køl kompoten af og bland den med laksen tidligst 1 time før servering. Kompotten bliver kun bedre hvis den er lavet dagen før den serveres.
Kan serveres med brød, salat og krydderurtedressing.

En kommentar til Salat af varmrøget laks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.