Dessertpandekager

Ingredienser:

1½ dl hvedemel
1 stort æg og 1 æggeblomme
½ dl mælk
½ dl vand
1½ spsk smeltet smør
1 spsk kirch,orangelikør,whiskey eller rom
1 spsk sukker
1 stor knsp salt

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser og bag på en teflonpande penslet med smør – kom evt. mere vand i dejen for at få pandekagerne ekstra tynde.
Pandekagerne er fantastiske som crêpes suzette.
Se opskrift på orangesmørret her

Comments

Ét svar til “Dessertpandekager”

  1. […] er kogt ind til en tyk sirup. I denne sirup vender du de sammenlagte dessertpandekager(i kvarter, Se opskrift her). Skal det være fint kan man flambere med cognac ved serveringen. Indlægget indsendt som […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.