Slowjuicer fra Wilfa

En lille anbefaling på en slowjuicer.

Vi har i snart 3 års tid haft en saftcentrifuge til at lave juice på. Den har da kunne gøre jobbet udmærket, men specielt æblesaft blev hurtigt kedeligt at se på fordi det blev oxideret ret voldsomt inde i maskinen.

Samtidig var den meget besværlig at rengøre og blev hurtig lidt sløv i skæret, så det meste tid har den tilbragt på en hylde og drømmen om et friskpresset glas juice om morgenen fadede ud. Det var bare for besværligt.

En dag kom Palle hjem og fortalte om en kollega der var meget glad for en slowjuicer fra Wilfa.

Den kommer i to varianter, en i rent hvidt, SJ-150A, til små 900 kr. og en i børstet stål, SJ-150W, til lidt over 1000.-

De adskiller sig ikke væsentligt, ud over at kværnen i den billigere version skulle være af plastic istedet for keramik. Derfor valgte vi at satse på den i børstet stål. Og siden har vi fået juice hver morgen.

Den er langt nemmere at have med at gøre end centrifugen, juicen bliver godt nok mere ‘fyldig’, der er en del mere snask i 😉 Men skulle man ikke bryde sig om det, kan man jo bare si den.

Der er iøvrigt rigtig god inspiration at hente til forskellige slags juice her hos madbio.com.

Jeg kan ihvertfald afsløre at ingefær og lidt chili som tilsætning er et hit til næsten alle former for juice og  lidt citronskal og saft kan løfte alle juicer med rodfrugter gevaldigt.

Iøvrigt kan resterne, der kommer ud fortil og er forbløffende tørre, bruges til bagning uden problemer. I bedste ‘stop spild af mad’ stil.

Wilfa-2

2 kommentarer til Slowjuicer fra Wilfa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.