Velkommen i Fodertruget

Først og fremmest, velkommen til dig der er nysgerrig nok, til at undersøge hvad fodertruget er for en størrelse.

Fodertruget er en blog der forsøger at samle opskrifter, anbefalinger af produkter og evt. anmeldelser af restaurantbesøg fra familien Reffs og venner. Den er i første omgang lavet for os selv, men alle der skulle have lyst, er selvfølgelig velkomne til at lade sig inspirere og savle med.

Vores gren af familien har en helt klart arveligt belastning. Vi kan rent ud sagt være noget af en belastning at være sammen med, for der går ikke to minutter, før vi begynder at snakke mad,mad,mad, når vi mødes.
Måske skyldes miseren vores mor og hendes eminente sans for tilsmagning, der har gjort velsmag til et must når vi laver mad.

Familien har i mange år haft en hjemmeside, bygget på et hjemmesnedkereret CMS, hvor vi har lagt vores yndlingsopskrifter ind.

Den har jeg (webmasteren) udviklet på gennem tiderne, så der på det seneste også er kommet mulighed for at lægge et enkelt billede ind til hver ret, men jeg syntes at strukturen har været alt for stiv.

Hjemmesiden har ud over det også et besværligt navn,  www.1-0269.dk som ingen andre end jeg (Mikael), har en jordisk chance for at huske, men den har dog eksisteret og fungeret gennem adskillige år.

Nu synes jeg så at det var på tide at modernisere siden, og så kunne jeg jo lære WordPress at kende i samme omgang.

Håber denne udgave er blevet mere inspirerende og appetitlig end den gamle.

God fornøjelse

Mikael