Vanillebraiseret bornholmerhane

Ingredienser:
1 bornholmsk unghane på 1,5-2 kg
1 spsk olie
1 tsk salt
3 dl. hønsebouillon
1 citron (i otte stykker)
1 vanillestang
1-2 tsk frysetørrede grønne peberkorn eller madagascarpeber

Fremgangsmåde:
Del hanen i otte dele og brun dem på alle sider i en gryde. Hæld fedtet fra og drys kødet med salt. Tilsæt bouillon, citronstykker, vanillekorn og lethakkede grønne peberkorn. Braiser hanen til den er mør (ca. 45 minutter).
Tag kødet op og hold det varmt. Si sovsen og jævn den evt. en smule.
Server med f. eks. blandede grønne salater med chips af rodfrugter, rødkål/æblesalat med ristede hasselnødder eller svitsede porrer med pærer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.