Stegte hvide asparges

Traditionelt koger man asparges, men der er faktisk flere muligheder med dem.

Når man er ved at gå død, fordi man har spist den ene kogte asparges efter den anden (det sker så ikke), ja  så er det rart med lidt afveksling i tilberedningen.

Stegningen forstærker smagen af asparges, som det gør med alle grøntsager.

400 g hvide asparges
1 rødløg
2-3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
3 stilke bredbladet persille

Aspargesen skrælles og snitte i 3-4 cm lange stykker, gerne diagonalt. Rødløget hakkes fint. Persillen hakkes fint.Hvidløget skæres i små stykker.

Olien varmes op på panden med hvidløget. Asparges, rødløg og persille vendes på panden, ca. 2-3 min. Krydr med salt og peber.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer til Stegte hvide asparges

  • Jeanet skriver:

    Hej. Har prøvet at undlade hvidløg og istedet brugt friskhakket persilletop & råmarineret alle ingredienserne sammen med saften fra en ½ lime. Smager super skønt raw til helstegt forel. Tak for alletiders inspiration 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.