Salat af varmrøget laks

Ingredienser:

500 g varmrøget laks
40 g tyttebær (frosne)
140 g æble (gerne surt)
50 g sukker
40 g eddike
Hel kanel
3 Laurbærblade
Lidt olivenolie
Salt
Peber

Fremgangsmåde:

Laksen pilles for skind og ben og plukkes i små flager.
Kompot: Æblerne vaskes og skæres i fileter. Olien varmes op på panden og æblerne svinges i den varme olie, tyttebær tilsættes og lad dem lige tø op. Tilsæt sukker, eddike og krydderierne, lad det simre i 10 min. og smag til med salt og peber. Køl kompoten af og bland den med laksen tidligst 1 time før servering. Kompotten bliver kun bedre hvis den er lavet dagen før den serveres.
Kan serveres med brød, salat og krydderurtedressing.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar til Salat af varmrøget laks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.