Laksetatar

Som altid, når det handler om fisk, skal fisken være så frisk som overhovedet mulig. Når du skære laksekødet ud er det en god idet at skære de mørke områder væk. De smager knap så godt som resten af kødet og  kan godt virke lidt harske.

3 citroner
5 spsk. olivenolie
1 stænk tabasco
600 g laksefiler i små tern
1 gul peberfrugter, halveret, udkernet og skåret i små tern
50 g kapers afdryppet og skyllet
8 grønne oliven uden sten hakket
4 æggeblommer
Salt og peber
1 spsk. bredbladet persille hakket

Skræl en af citronerne, så alt det hvide er væk, og hak citronkødet.
Pres de resterende citroner for saft. Bland olivenolie, citronsaft og tabasco i en skål og krydr med salt og peber. Bland laks, gul peberfrugt, kapers, oliven og hakket citron i et fad. Tilsæt citronmarinaden, bland godt rundt og lad det marinere 20 min.
Fordel tataren på 4 tallerkener og placer en æggeblomme i midten af hver. Pynt med persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.