Fodertrugets politik i forbindelse med dit privatliv og cookies

  • Ejeroplysninger:
    Mikael Reffs
    Vesterbrogade 186 2.tv.
    1800 Frederiksberg C
    Telefon: 27110969
    Email: mikael@fodertruget.dk
  • Dette website anvender cookies
    En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.
  • Formål med cookies på vores website:
    At gemme dine indstillinger.
    Trafikmåling og statistik.
  • Tredjeparter med adgang til at sætte cookies
    Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:
    Google analytics
    Facebook
  • Persondata:
    Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart. Vi indsamler ikke personoplysninger.Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
Print Friendly