Auðurs laksesuppe

En skøn, og hurtig, laksesuppe – især med laks af god kvalitet. Her er nok til 5-6 personer.

4 gulerødder
4 stængler bladselleri
1 porre
1 løg
1,5 l. kyllingesuppe
1 ds. koncentreret tomatpuré
timian
merian
1 laurbærblad
700 gr. frisk laks
250 gr. flødeost (ikke light)
salt og hvid peber
15 grønne oliven uden sten i halve
saltede kapers (skylles fri for salt)
finthakket persille

Grøntsagerne snittes og svitses i lidt olie. Suppe, tomatpuré, timian og merian kommes ved og det simrer ved svag varme. Tilsæt flødeost og laks skåret i mundrette stykker. Simrer yderligere 7 minutter og smages til med salt og hvid peber.
Lige inden servering tilsættes oliven, kapers og persille.

Server suppen rygende varm, sammen med et godt, kraftigt madbrød, der kan tåle at blive dyppet i suppen!

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *