Ærtepure med mandler

aertemos (1 of 1)

Dejlig næsten irgrøn mandel ærteblanding. Pas på ikke at give ærterne for meget, ærtepure bør stadig have den friske smag af rå ært. Bruger du frosne ærter, og det kan du godt, så  skal det være de fine – ikke noget med grove suppeærter, dem skal man lade grisene spise.

Ingredienser:

1 skalotteløg
1 fed hvidløg
50 g mandler
10 g smør
400 g fine grønne ærter
50 g creme fraiche 38%
Sukker
Havsalt
Peber fra kværn

Fremgangsmåde:

Hak løg og hvidløg. Rist mandlerne let gyldne i smørret og tilsæt løgene. Rist videre uden at brune løgene. Kom ærter og creme fraiche i og varm det hurtigt igennem. Blend det til en grov pure og smag til med salt, sukker og peber.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.